CAMPING INFO

Kamperen op Release? Dat is helemaal Gratis! 

Met onderstaande informatie ben je klaar voor een fantastisch weekend op onze camping!

De camping opent vrijdag 12 juli om 16u00 en is doorlopend open.
Ten laatste zondag 14 juli om 12.00u ’s middags ’s middags moeten alle festivalgangers de campings verlaten hebben. Nu alvast bedankt om je kampeerplaats in oorspronkelijke staat achter te laten.

De afvalhoop van honderden kampeerders is groot, maak dan ook gebruik van de voorziene afvalsorteerplek. Neem je tent en andere kampeerspullen terug mee naar huis.

Geluidsoverlast is verboden. Generatoren, Alpenhoorns en muziekinstallaties zijn niet toegestaan. Denk aan je campinggenoten die tot rust willen komen na een fantastische festivaldag.

Het is verboden om vuur te maken op de camping!
Dat betekent dus: geen vuur in openlucht (kampvuur), net als barbecues, fakkels, kaarsen, vuurwerk, evenals het in brand steken van je tent na afloop van het festival! Hou voor je eigen veiligheid de brandgangen en nooduitgangen vrij, zoniet wordt je tent verwijderd.

Vandalisme is uit den boze. Graag respect voor andermans eigendom!
Het is verboden hekken, toiletten, tenten… te beklimmen of om te duwen.
De organisatie kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor beschadiging van persoonlijke voorwerpen. Bij beschadiging van de voorwerpen die zich reeds bevonden op het kampeerterrein (waaronder maar niet beperkt tot de herashekken, toiletten, secretariaat…), zal de eventuele schade worden teruggevorderd van de vandaal.

Wij verzoeken jullie om zoveel mogelijk waardevolle spullen thuis te laten. Laat ook zeker geen waardevolle spullen onbewaakt achter in je tent. De organisatie kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor verlies / diefstal van persoonlijke voorwerpen.

Glas, ontvlambare vloeistoffen, barbecues, esbit vuurtjes, kaarsen, toortsen, kampvuren, gasbranders met prikpatroon, vuurwerk en elk ander voorwerp dat door de organisatie als gevaarlijk kan worden beschouwd.
Wapen- en drugsbezit is bij wet verboden. Bij vermoeden van bezit worden de ordediensten zonder uitzondering onmiddellijk verwittigd.

Campers, caravans en motorvoertuigen zijn enkel toegelaten in de hiervoor voorziene zone. Deze is duidelijk herkenbaar door markeringen.