Vrijdag
To Be Announced
Zaterdag
To Be Announced

Met Jeroen Delodder kondigen we een knaller van een DJ aan op vrijdag! Dankzij meer dan 20 jaar DJ ervaring op onder andere Tomorrowland & Extrema Outdoor en een vast avondprogramma op StuBru zal de Main Stage op stelten gezet worden. 'Verwacht je alvast aan enkele Greatest Switch-klassiekers!'

This will close in 0 seconds

Gewelt zorgt voor een unieke, eenmalige reunie op de Main Stage van Release Festival! Verwacht je aan funky muziek op vrijdagavond van dit geweldige DJ-duo met ervaring op festivals als Pukkelpop!

This will close in 0 seconds

Kevin Koffi zal op vrijdag een combinatie van verschillende stijlen spelen in de BEEHIVE. Zijn diversiteit en vermogen om het publiek te lezen zorgen voor een creativiteit die al te bewonderen werd op festivals als WECANDANCE en Tomorrowland.

This will close in 0 seconds

Kestified is een opkomende 21 jarige DJ uit Kortrijk die vol passie de BEEHIVE zal veroveren op vrijdag! Een combinatie van broken beat, jazz, hip hop en house zorgt voor energieke DJ sets waar iedereen van kan genieten. Hij heeft ervaring op festivals als Pukkelpop en Rock Werchter.

This will close in 0 seconds

BEARSØME is een dj die zich binnen het spectrum van House, Disco en Funk bevindt. Hij heeft vanaf zijn 15 jaar een passie voor dance music. Op de DJ-mania contest bemachtigde hij een mooie derde plaats. Hij speelde al vurige sets op edities van Pukkelpop, AFTRsun Festival, Daydream Festival en zoveel meer.

This will close in 0 seconds

Op vrijdag laat de energieke Casper Cox zijn alter-ego als Vandalen in de BEEHIVE voor ons los! Zijn op hip hop geïnspireerde sets kunnen bekend klinken bij festivalgangers op Pukkelpop en Genk on stage. Andere genres die hij verwerkt zijn Baile Funk, Funk, Afro, Garage, Jersey Club… Dansen maar!

This will close in 0 seconds

Houd je alvast klaar voor de opener van de BEEHIVE stage op vrijdag! Met SÄCÜR uit Genk zal het podium omgetoverd worden tot oldschool hiphop klassiekers, gecombineerd met hedendaagse hiphop en rap scenes.

This will close in 0 seconds

DOETER x JIMMY35 zijn de hiphop representatie van Hasselt. Met hun vlaamstalige hiphop gebaseerd op MF Doom en Griselda Records zullen ze iedereen omver blazen in de BEEHIVE op vrijdag. Maak je klaar voor een echte portie Boom Bap!

This will close in 0 seconds

Sympathiek elektronicagebruiker die zichzelf openlijk als Sexjunkie bestempelt. Smijt zichzelf in z’n eentje op het podium even hard als menig twintigkoppig ensemble. Het wordt hot and sweaty en vooral veel funk. Ter vergelijking: Prince werd ook wel eens de Amerikaanse Stijn genoemd.

This will close in 0 seconds

Wartaal is de band rond de Hasseltse singer-songwriter Ward Van de Velde. Ze situeren zich binnen het genre Indiepop en brengen Nederlandstalige gitaarpop. In 2020 bracht hij een nieuwe EP uit. Zijn sounds klinken bitterzoet en tegendraads, soms rechtuit en banaal, soms omfloerst en heerlijk poëtisch.

This will close in 0 seconds

Oudstrijders van de Loonse muziekscene. Maken na 20 jaar weer lo-fi alternatieve post-rock. Namen een plaat op in America en weten hoe de AB er vanaf het podium uitziet. Hoe Release er vanaf het podium uitziet weten ze straks. Welkom terug!

This will close in 0 seconds

Jack Vamp is het alter ego voor Arthur Boussiron en zijn band. Ze brengen een indierock met stevige gitaargeluiden maar ook surfvibes. Je kan ze weliswaar vergelijken met de Artic Monkeys. Vorige zomer mochten ze openen op de mainstage van Rock Herk. Hun nieuwe single “Felix The Cat” is ook recent uitgekomen, hier moet op gevibed worden!

This will close in 0 seconds

Sinds 2018 zorgt dit DJ-duo uit Zuid Limburg voor een unieke vibe die alle soorten elektronische muziek omarmt. Op zaterdag zullen zij de BEEHIVE sluiten met verfrissende muziek die al aanwezig was op Pukkelpop en Studio Brussel.

This will close in 0 seconds

Met DISCOHANS kondigen we de volgende DJ aan die de beste disco- en funkplaten van de vorige eeuw aan elkaar tovert. Bereid je dansbenen voor, want deze knaller zal de Main Stage inpalmen op vrijdag!

This will close in 0 seconds

Dit DJ-duo brengt Disco en houseclassics. Karamu is niet zomaar een willekeurige naam: Karamu (de, o, meervoud: Karamu’s) is een dans uitgevoerd met je dronken vrienden in een bar. Meest geschikt om uit te oefenen als je veel gerstenat achter de kiezen hebt en “All Night Long” van Lionel Richie door de boxen gejaagd wordt. Als dat niet past bij Release dan weet ik het ook niet meer!

This will close in 0 seconds

LeBlanc is the newest kid on the block. Hij brengt verfrissende Nederlandstalige Hiphop op pompende newschool beats. De jonge Brusselaar is bezig aan een steile opmars in het muzieklandschap, hij speelde al showcases in de AB en VK, gaf zijn eerst headline show voor een volle zaal in concertzaal Pilar en was al het voorprogramma van Brihang. Verwacht u aan 100% jonge energie afgekruid met een sappig Brussels accent.

This will close in 0 seconds

Bobby James is een onvervalste eclectische jockey. Zijn deejay-sets zijn een waar dansfestijn dat bol staat van muzikale flashbacks en toekomstige klassiekers. Door de molen: harde hiphop, zwoele r&b, rammende rock, funky disco, springere indie, poppy pop en Beyoncé.

This will close in 0 seconds

Een project van Michiel Ritzen en Nick Caers. Ze brengen zwoele en zomerse sounds binnen het Indie-genre. Ze bereikten de finale van Sound Track. Hun laatste single genaamd “Distance” bevestigt met groovy gitaargeluiden dat de zomer voor de deur staat. Kom zeker dit Limburgs duo checken.

This will close in 0 seconds

Waar er een feestje is in Loon, daar is B-Base. Hij weet hoe hij Borgloon en omstreken aan het dansen krijgt. Ook dit jaar vervult hij de line-up en zal hij ons voorzien van de meest dansbare dj-set. Je kan zowel klassiekers als onverwachte tracks verwachten, dat belooft!

This will close in 0 seconds