Vrijdag

Zaterdag

Bobby James is een onvervalste eclectische jockey. Zijn deejay-sets zijn een waar dansfestijn dat bol staat van muzikale flashbacks en toekomstige klassiekers. Door de molen: harde hiphop, zwoele r&b, rammende rock, funky disco, springere indie, poppy pop en Beyoncé.

Dit zal sluiten in 0 seconden

Een project van Michiel Ritzen en Nick Caers. Ze brengen zwoele en zomerse sounds binnen het Indie-genre. Ze bereikten de finale van Sound Track. Hun laatste single genaamd “Distance” bevestigt met groovy gitaargeluiden dat de zomer voor de deur staat. Kom zeker dit Limburgs duo checken.

Dit zal sluiten in 0 seconden

Als Compact Disk Dummies leven ze zich uit op keyboards en gitaar, maar die ruilen de broers Coorevits nu in voor een draaitafel. Jonglerend tussen nu-disco, house en funk durven ze ook al eens een remix van zichzelf ertussen te smijten. Want wat je zelf doet, doe je meestal beter.

Dit zal sluiten in 0 seconden

Onder invloed van jeukende dansbenen zijn we verheugd dat master of decks Faisal zijn skills komt showen. Deel van Abattoir Anvers, ooit verkozen tot beste DJ van het land en een omnipresent figuur in de Belgische scene. Kortom, de ideale cocktail om een mini-aardbeving te induceren in onze mooie Beehive.

Dit zal sluiten in 0 seconden

C tot de tweede! Als De Serre-resident naar onze Release-weide, vruchtbaarheid alom. Wie ietwat thuis is in de Limburgse DJ-scene, weet ongetwijfeld dat Casper Cox al heel wat op zijn palmares heeft staan. Hij zal ons voorzien van een dansverslaafde set waar clubmuziek een uitdagende tong draait met hedendaagse hiphop-platen

Dit zal sluiten in 0 seconden

Herbeleef de gouden dagen van de hiphop. Als oprichter van Push, dé skateshop van Hasselt, en organisator van de Push Bash-feestjes, weet hij als geen ander hoe hij met zijn old school beats de juiste stemming kan brengen. Ook fashiongewijs weet hij hoe de cultuur in elkaar zit en heeft samenwerkingen met artiesten als Zwangere Guy en Dikke op zijn naam. Mis deze reis door de echte hiphop esthetiek niet.

Dit zal sluiten in 0 seconden

Geheimzinnig Soundsystem is het muzikale verlengde van Antwerp-based collectief Geheimzinnig. Van italo tot house, van disco tot funk, deze man zijn achterhoofd zit vol met upbeat feel-good ingrediënten om ons lichaam te voorzien van beats om op te dansen. Geheimzinnig wijst de weg, aan ons om te volgen.

Dit zal sluiten in 0 seconden

Deze vier jonge honden uit Antwerpen hebben veel kabaal gemaakt de afgelopen jaren. Zilver op Humo’s rock rally, finalist van de nieuwe lichting, 4 keer (!) voorprogramma van dEUS in de AB, Pukkelpop en zo kunnen we nog blijven doorgaan! Hun live-reputatie buzzt als een lopend vuurtje door de Lage Landen. Wie hen al bezig zag, weet: deze hongerige wolven bestormen een podium alsof ze de laatste show van hun leven gaan spelen. Het gaat stormen op de mainstage, let’s goooo!

Dit zal sluiten in 0 seconden

Jazz, funk, rock, deze vier jonge virtuozen spelen ermee als met een muzikale flipperkast! Ze brachten in maart hun debuut ‘Dopamine Overdose’ uit, een ongelofelijk album met een rijk gamma aan muzikale invloeden. Die brachten hen in de afgelopen 3 jaar al op verschillende Belgische podia. Van de Ancienne Belgique tot Flagey en Gent Jazz. Fris, vernieuwend, ondeugend en tonnen attitude!

Dit zal sluiten in 0 seconden

Talent van eigen bodem! Maar ook al ver daar buiten. De betoverende stem van deze Tongerse artieste brengt je dan ook op plaatsen waar je alleen maar van kan dromen. Zet daar een goede drum and bass productie onder en haar feest kan beginnen.

Dit zal sluiten in 0 seconden

Onze huis-dj met classics, rock, electro en dance
Vaste waarde op Release met horde fans
Voor de tiende keer op rij en nog steeds in his prime
It ain’t over ‘till he raises his glass,
to the nighttime!

Dit zal sluiten in 0 seconden

In Leuven is hij al langer een gevestigde waarde, dus hoog tijd dat wij volgen. Jelle rapt op vrolijke beats, onder banale titels. Maar laat dat niet misleiden, deze gast heeft heel wat te vertellen. En hij levert ook de occasionele clevere oneliners af, zoals ‘M’n familie staat op één, m’n ventilator op vier’. Die is voorzien op een stomende set!

Dit zal sluiten in 0 seconden

Voortgekomen uit de Loonse bands Feetfetish en SALK brengt Kregel Limburgse postpunk die doet denken aan de duistere kant van de 80s. Nederlandstalig absurdisme fileert de maatschappij. Rammende drums voeren de druk op. Messcherpe gitaren om de avond aan te snijden!

Dit zal sluiten in 0 seconden

Deze Limburgse klasbak exporteert alles wat disco, funk, soul en house is richting het publiek. Momenteel wekelijks te horen als co-host van Untz Untz op StuBru, in het verleden al succesvol de Boiler Room, Glitterbox en een stage op Tomorrowland platgedraaid. Put on your dancing shoes, het gerucht gaat de ronde dat wij ook tegen het canvas gedrukt gaan worden.

Dit zal sluiten in 0 seconden

Deze twee lolly’s uit eigen huis draaien vibrant de zaterdag op gang. Kleverige cd’s met jazz, funk, house en wereldmuziek zorgen dat je blijft plakken!

Dit zal sluiten in 0 seconden

Monks. brengt een extreem levendige live set die je aan de hand van heftige breakbeats en layered synths onmiddellijk aan het dansen brengt. Met de titel “winnaar van Soundtrack 2022” verovert hij stilletjes aan alle clubsferen in België. Geïnspireerd door artiesten als Burial en Aphex Twin, maar ook door het samplen van geluiden in zijn omgeving, vormt Monks. een visueel geluid tot live elektronische clubmuziek.

Dit zal sluiten in 0 seconden

100% waggie muziek zou hij zelf zeggen. Wat zich vertaalt in een smoothe mix van baile en een karrevracht aan club edits. Eerder bracht het hem al naar Afro Latino en Pukkelpop en nu komt deze mooiboy ons afbreken.

Dit zal sluiten in 0 seconden

Skyve en Ravenous besloten dat twee meer weten dan één. Helpt natuurlijk als je dezelfde muzieksmaak hebt. Ze leggen de nadruk op dance, house, french touch en disco nouveau. En stijlen dat uit als het beste spitsenduo dat de classics binnen knalt.

Dit zal sluiten in 0 seconden