Happen En Slikken

Het hele weekend lang zijn de klassieke alcohol en fris beschikbaar. Liefhebbers van speciale cocktails mogen hun mond al tuiten om weer eens heerlijk te nippen. Vrijdagavond kent uw midnight boefkick één adres. Een good old frit met vettige hamburger. Zaterdag gaat het assortiment zover dat menukaarten overwegen te vallen. Van Oosterse gerechten tot allerhande unieke specialiteiten.

Attentie: Alcohol mag niet geschonken worden aan jongeren onder de 16 jaar. Voor sterke dranken ligt de grens op 18 jaar. Ook het kopen of aanbieden van dranken aan niet-leeftijds gerechtigden door bezoekers is niet toegestaan.

Festivalmarkt

Zaterdag tussen 14.00u en 20.00u wordt er traditioneel onze festivalmarkt gehouden. Daar kan je genieten van een ruim assortiment aan heerlijke snacks. Dit kan gaan van oosterse gerechten tot allerhande unieke specialiteiten. Voor bierliefhebbers is er ook de bierkar waar we verschillende speciale bieren aanbieden. Ook voor de kids is er verschillende randanimatie voorzien. Zo kunnen ze zich bezighouden met de speelgoedbox in de speelhoek. Kinderen tot 12 jaar en ouderen vanaf 65 jaar mogen tijdens de festivalmarkt gratis binnen.

Let op: deze personen krijgen geen festivalbandje wat betekent dat als je na 18.00u het festivalterrein verlaat en terug binnen wil komen, je alsnog moet betalen.

Veiligheid

Bij binnenkomst kan je rugzak of tas gecontroleerd worden. Als je het festivalterrein betreedt ga je ermee akkoord dat je gefotografeerd of gefilmd kan worden. Deze kunnen gebruikt worden voor allerhande doeleinden, bv. door politie en security. Wie zich op het festivalterrein begeeft gaat akkoord met het huishoudelijk reglement. Het Rode Kruis is tijdens het festival aanwezig. Als je een noodgeval hebt kan je altijd bij hen terecht. Aarzel ook niet om een medewerker van Release aan te spreken of wend je eventueel tot een vrijwilliger aan de toog of aan een standje om verder geholpen te worden.

MERCHANDISE

Wie op het festivalterrein pas inziet dat zo een release t-shirt eigenlijk een prachtig ding is , die is nog niet telaat. Aan de bonnenstand kan je je kleerkast aanvullen met van allerlei Release spullen!