Happen & Slikken

Wie niet eet en drinkt houdt het niet lang vol, ook niet op Release. Voor een schappelijk €2 per bon (waar ziet ge dat nog!) kan je van alles naar binnen werken.

Het hele weekend lang zijn de klassieke alcohol en fris beschikbaar. Liefhebbers van speciale cocktails mogen hun mond al tuiten om weer eens heerlijk te nippen.

Vrijdagavond kent uw midnight boefkick één adres. Een good old frit met vettige hamburger.

Zaterdag gaat het assortiment zover dat menukaarten te overwegen vallen. Van Oosterse gerechten tot allerhande unieke specialiteiten.

De bierliefhebber kan op de zaterdagmarkt naast een subliem bierboeketje ook voor het exclusieve ‘Biejr’ gaan. Een natje ter gelegenheid van het veertigjarige bestaan van ons jeugdhuis ’t Biejke.

Attentie: Alcohol mag niet geschonken worden aan jongeren onder de 16 jaar. Voor sterke dranken ligt de grens op 18 jaar. Ook het kopen of aanbieden van dranken aan niet-leeftijds gerechtigden door bezoekers is niet toegestaan.

Plas & Kak
Release biedt voldoende toiletten aan. Er zijn zowel toilethokjes als urinoirs beschikbaar. Gebruik maken van deze faciliteiten kost nul bonnen. Doe daarom je behoef ook waar het hoort en niet elders.
It’s fun to stay at the E-H-B-O
Het Rode Kruis is tijdens het festival aanwezig. Als je een noodgeval hebt kan je altijd bij hen terecht. Aarzel ook niet om een medewerker van Release aan te spreken of wend je eventueel tot een vrijwilliger aan de toog of aan een standje om verder geholpen te worden.
Veiligheid

Bij binnenkomst kan je rugzak of tas gecontroleerd worden.

Als je het festivalterrein betreedt ga je ermee akkoord dat je gefotografeerd of gefilmd kan worden. Deze kunnen gebruikt worden voor allerhande doeleinden, bv. door politie en security.

Wie zich op het festivalterrein begeeft gaat akkoord met het huishoudelijk reglement.

Betalen

Betalen met cash blijft uiteraard mogelijk. (Behalve met €200 en €500)

Wie zijn zak elektronisch lichter wil maken kan dat ook. Zowel onze kassa aan de inkom als de bonnenstand zijn uitgerust met Bancontact.